2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Osztie: Büszke vagyok, hogy magyar vagyok

2016. december 14., szerda 08:47

Idén Osztie Zoltán, a budapest-belvárosi Nagyboldogasszony-főplébánia plébánosa, valamint a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének korábbi elnöke kapta a Polgári Magyarországért Díjat.

Az elismerést Balog Zoltántól, az alapítvány kuratóriumának elnökétől és Mádl Dalmától vette át. A díjat minden évben olyan közösségnek vagy személynek adományozza a Polgári Magyarországért Alapítvány, aki, a többi között közéleti és karitatív tevékenységével maradandó emberi értékeket hozott létre, így a magyarságot gazdagította. Eddig tizennyolcan vehették át az elismerést, amelyhez nettó hárommillió forint is jár.

„Boldog vagyok, hogy magyar vagyok. Hiszen egy dekadens Európában a mi kormányunk és miniszterelnökünk, minisztereink azok, akik tudnak modellt adni, kínálni Európának. Olyan modellt, amit azután, bár gyalázkodások közepette, de szépen sorban azért követnek az országok és a kormányok. Büszke vagyok, hogy magyar vagyok, mert a magyar tehetség, a magyar lélek, a magyar dolgozni akarás világszerte, Európa-szerte becsületet szerez nekünk” – nyilatkozta Osztie Zoltán.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!