2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

A szabadság bolond körei

Következik:

Vezércikk 04:00

Összeurópai békemenetet indít a CÖF

2015. október 1., csütörtök 08:15, frissítve: csütörtök 11:46

Több mint ezer ember jelentkezett eddig a CÖF felhívására önkéntes kerítésépítőnek, ezzel is segítve a határvédelmet – mondta Magyarország élőben című műsorunkban Csizmadia László.

A Civil Összefogás Fórum szóvivője arról is beszámolt, hogy szerdán egyeztettek a Belügyminisztérium operatív részlegével a munka megkezdéséről, amelyre várhatóan két hét múlva Hegyeshalomnál kerül sor, igaz ott nem kerítést építenek, hanem a rendőrségnek segítenek.

Csizmadia László arról is beszélt, hamarosan összeurópai békemenetet indítanak a migráció miatt. „A terv megvan, folyamatosan figyeljük a nemzetközi helyzetet. Azt hiszem, az nem vitatható, hogy a jelzőtüzek meggyulladtak ezekben az országokban, amiről beszéltünk. És ha eljön annak az ideje, hogy elindítsunk egy európai békemenetet, el is fogjuk indítani. Nagyon közel van ez az idő, hiszen láthatjuk, hogy az Európai Unió vezetői nem tudnak megbirkózni azzal a feladattal, amit az Európai Unió polgárai tűznek ki a számukra” – fogalmazott a Civil Összefogás Fórum alapítója.

Tekintse meg a Csizmadia Lászlóval készült teljes beszélgetést:

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!