2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Ősszel derülhet ki az együttműködés más pártokkal

2017. április 22., szombat 09:01

Októberben dől el, hogy az Új Kezdet mennyire bizonyul versenyképes politikai erőnek, és ennek fényében döntenek majd arról is, hogy együttműködnek-e esetleg más, kormányváltást akaró politikai erőkkel – mondta Newsroom című műsorunkban Gémesi György.

A gödöllői polgármester szerint sikeres polgármestereket, kormányzati tapasztalatokkal is bíró politikusokat egyaránt megneveznek majd az Új Kezdet tagjaiként a következő hetekben.

„Nemcsak a terepen, hanem a szellemi holdudvarban is építkezünk, hiszen azokon a konferenciákon, amik a 12 pont kapcsán megrendezésre kerülnek, már többen fognak megjelenni körülöttünk, akik akár kormányzati tapasztalattal is rendelkeznek. És fel fogjuk tudni mutatni, hogy kormányképes erőként igyekszünk alternatívát állítani. Szerintem ez a legfontosabb. Október közepe és vége felé lesz egy nagy országos gyűlés, ahol mindenki bemutatkozik, és akkor látunk tisztán, akkor látjuk azt, hogy van-e támogatottsága ennek a kezdeményezésnek. És hogy ha kell, akkor nyilván akkor kell dönteni arról, hogy ez a politikai erőtér versenyképes-e vagy nem” – fejtette ki.

Tekintse meg a teljes interjút:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!