2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Orbán: Harcot kell vívni a baloldallal

2017. március 30., csütörtök 14:46, frissítve: csütörtök 17:07

A magyar miniszterelnök Máltán is elismételte, hogy a migráció a terrorizmus trójai lova.

Orbán Viktor szerint a migráció rossz megoldás a munkaerőhiányra, és egyre inkább a civil szervezetek biznisze. A miniszterelnök erről a jobbközép pártokat tömörítő Európai Néppárt máltai kongresszusán beszélt, ahol azt is megemlítette, hogy az Európai Uniónak és az Európai Néppártnak is meg kell változnia ahhoz, hogy Európa a világ legélhetőbb és legjobb térsége maradjon.

Beszédében kiemelte: intellektuális és politikai harcot kell vívni a baloldallal, és nem kell félni attól a baloldali kritikától, amely populistának hívja a jobboldali pártokat, mert nem azok.

„Európa a legjobb hely a világon az emberi élet számára, egyelőre. Szabadságban és prosperitásban élünk a saját kulturális környezetünkben, egyelőre. Ha a jövőre tekintünk, akkor komoly veszélyeket láthatunk. Ezért őszintén és nyíltan kell beszélnünk. Ez a jövőbeli sikerünk feltétele. Versenyképességi válsággal küzdünk, migrációs válsággal, továbbá biztonsági és terrorválság, valamint demográfiai válság van” – nyilatkozta a miniszterelnök.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!