Önálló életre kelt az okostelefon

LM, 2012. május 2., szerda 19:25
A Hír TV fogyasztóvédelmi műsora, a Panaszkönyv egy olyan okostelefon-tulajdonost mutat be, akinek készüléke Irakba és Szomáliába küldözgetett SMS-eket.

Egy, a Hír TV-nek nyilatkozó férfi mobilját úgy törték fel, hogy a vírusirtó szoftver mellett csak gyári alkalmazások voltak rajta. A készüléke két másodpercenként felváltva küldött SMS-eket Irakba és Szomáliába. A szolgáltató úgy gondolja, ilyen esetekben jogosan követel pénzt a fogyasztótól. Az adatforgalom ugyanis ténylegesen létrejött, a távkapcsolat szándékosságát pedig nem áll módjában kivizsgálni.

A „magától” üzengető okostelefonról bővebben 19:30-tól, a Hír TV Panaszkönyv című műsorában.

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások - 1 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása