2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Nyilvánosságra hozná a Soros-civilek jelentéseit az MSZP-s képviselő

2017. január 20., péntek 14:32

Támogatja a Soros György által pénzelt civil szervezetekkel kapcsolatos jelentés nyilvánosságra hozását a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke.

Molnár Zsolt ugyanakkor a Hír TV-nek telefonon azt mondta, addig nem tudnak semmit tenni, ameddig az Információs Hivatal nem járul hozzá. Csütörtökön Lázár János kancelláriaminiszter beszélt arról, hogy a Soros-féle civilek tevékenységéről készült jelentést a testület rendelheti el.

„Az ősz folyamán a nemzetbiztonsági bizottság kapott egy tájékoztatást a kancelláriaminisztertől és az Információs Hivataltól, hogy a Soros Györgyhöz köthető civil szervezetek Kelet-Közép-Európában milyen tevékenységet folytatnak. Hangsúlyoznám, hogy a tájékoztatás már megtörtént, és ha az ügyet az Információs Hivatal a továbbiakra nézve nem tekinti minősített információnak, és hozzájárul ahhoz, hogy nyilvánosságra kerüljön, akkor természetesen a nemzetbiztonsági bizottságban kezdeményezni fogom a magam részéről, hogy mi is támogassuk a nyilvánosságra hozatalt” – nyilatkozta Molnár.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!