2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Nyílt levélben kritizálja a kormányt a Gój Motorosok elnöke

2017. február 19., vasárnap 19:43, frissítve: hétfő 06:36

Nyílt levélben figyelmezteti a kormányt a Gój Motoros Egyesület elnöke. Mészáros Imre azt írja: ugyan sok pozitívumot lát az Orbán-kormány eddigi munkájában, de szerinte egyre több Fidesz-szavazó ábrándul ki a jelenlegi kabinetből, mert azt látják, hogy helyi kiskirályok döntenek az emberek vállalkozásairól.

A kormányzati propagandával szemben pedig inkább azt tapasztalja, hogy a magyar lakosság szegényedik. Mészáros Imre arra is kitér, a Fidesznek komoly károkat okozott Habony Árpád, Rogán Antal és Andy Vajna is. A Gój Motoros Egyesület vezetője a hírtévének úgy fogalmazott, nem kellene a kormánynak a választókat tovább hergelni, mert könnyen elbukhatnak 2018-ban.

„Tartok attól, hogy olyan emberek, mint például én is, vagy mondhatnék másokat is, akiknek az életébe, a vállalkozásaiba szólnak bele ezek a kiskirályok, lehet egyfajta dacból, vagy nem megy el szavazni, vagy valami más pártra húz, bosszúból leváltja a Fideszt. Ha ma lenne a szavazás, én is elgondolkodnék, hogy most hogy legyen” – jelentette ki a Gój Motoros Egyesület elnöke, Mészáros Imre.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!