Hihetetlen: még vissza is perel a prostizó gyurcsányista + Videó

RÁ, 2012. március 28., szerda 15:50
Rágalmazás miatt viszonváddal él Dániel Péter Wittner Mária ellen az '56-os halálraítélt egyik nyilatkozata miatt. Az ügyvéd továbbra is kitart amellett, hogy nem kapott idézést a bíróságtól az ellene indított rágalmazási perben.

A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíciót támogató Dániel Péter nem jelent meg hétfőn azon a személyes meghallgatáson, amit a Wittner Máriára tett gyalázkodó kijelentései miatt kezdeményezett a bíróság. Az ügyben eljáró II.–III. kerületi bíróság a Hír Televízióval azt közölte: Dániel Péternek elküldték az írásos idézést, de nem vette át, a papírok azonban csak március 27-én érkeztek vissza a bíróságra. Ezért a 26-ai meghallgatást elnapolták, bízva abban, hogy a következő időpontig átveszi az értesítést. Dániel Péter jelezte: a május 10-i, újabb békéltető tárgyaláson már ott lesz.

– Természetesen a lovagiasság, a bátorság, a tisztesség jegyében mindenképpen mentem volna erre a tárgyalásra és nagyon-nagyon bánt, hogy erről semmilyen papírt nem kaptam. Azt viszont máris jelzem, hogy emiatt a „gyáva és gumigerinc” nyilatkozat miatt viszonváddal fogok élni Wittner Máriával szemben – jelentette ki a Hír TV-nek Dániel Péter.

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés