Nincs miről beszélnie a lilák ügyvezetőjének + Videó

RÁ, 2012. április 9., hétfő 13:02, frissítve: hétfő 18:57
23 forduló után a kiesés ellen küzd az Újpest a labdarúgó NB I-ben. A lilák ügyvezetője nem nyilatkozott a Stoppernek, azt mondta, nincs miről beszélnie. A játékosok szavaiból az derül ki, nincs minden rendben az öltözőben.

23 forduló után a 12. helyen állnak a lilák az NB I-ben, két pontra a kiesésétől. Az okokat mindenki csak találgatja. Az ügyvezető nem nyilatkozik, a közönségkedvenc azonban megszólalt.

– Ezt órákig lehetne boncolgatni, de nem nagyon szeretném feszegetni. Van véleményem több mindenről, de nem biztos, hogy jó lenne, ha közzétenném. Mindenkinek először saját magát kell rendbe szednie. Úgy tudunk csapategységet alkotni, ha mindenki rendben van fejben. A csapatkapitány szerint a viharfelhők már tavaly megjelentek Újpest felett – nyilatkozta a Stoppernek Rajczi Péter.

Nincs miről beszélnie a lilák ügyvezetőjének
Balajcza Szabolcs szerint kicsit döcögős ez az év, akárcsak az előző. „Tavaly tavasszal volt egy olyan szériánk, hogy azt hiszem, hét meccsből hatot hoztunk, szerintem ez kicsit bealtatott minket. Aztán úgy kezdtük a szezont, hogy négy meccsből négy vereség. Akkor kicsit megijedtünk. Az edzőváltás után sem úgy alakultak az eredmények, ahogy azt elterveztük” – tette hozzá a lilák csapatkapitánya.

Sajtóhírek szerint a gyenge szereplés egyik oka, hogy még mindig jelentős összegekkel tartozik a klub a játékosoknak, a labdarúgók ezt azonban cáfolják. Zoran Szpisljak vezetőedző egyelőre nem gondolkodik lemondáson. A bajnokságból hátralévő hét forduló adhat választ arra, hogy feltámadás vagy történelmi mélypont következik az Újpest 1885 óta íródó történelmében.

A ma esti Stopperben, 18 óra 15 perctől megszólal Dunai Antal, az Újpest örökös bajnoka, és Zoran Szpisljak vezetőedző is.

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés