2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Mátyás utolsó éjszakája 11:00

„Németh Szilárdot” hordágyon mentették ki a Parlamentből

Hír TV

2018. március 20., kedd 16:42, frissítve: kedd 17:01

A korkedvezményes nyugdíjrendszer megszüntetésére hívta fel a figyelmet kedden a jobbikos Sneider Tamás.

Mint mondta, a Fidesz 2011-es húzása ellenére elvárja a bányászoktól, a rendőröktől és a mentősöktől is, hogy egészen 65 éves korukig dolgozzanak. Szerinte ennyi idősen nem várható el az emberektől a jó teljesítmény, teherbírás.

Az Országház látogatóközpontjának egyik lépcsőjénél ezért egészen sajátos performance keretein belül eljátszották, hogy Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke rosszul lesz a parlamentben és ki kell menteni őt, hogy kórházba szállíthassák.

„Az én kollégáim sokkal fiatalabbak, mint 65 év: egyikőjük 50, másikuk 40 éves. Ők még valahogy meg tudják oldani, hogy ezen a nagyon könnyű terepen, hiszen itt nem kell forgolódni ezzel a hordággyal, nem kell igazán semmi különöset csinálni, csak felvinni a lépcsőn. Megnézzük, hogy sikerül-e” – hangzott el az eseményen.

Majd jött a lényeg:

„Bárki kipróbálhatja, hogy milyen érzés is lehet egy (…) itt ugyan csak 130 kiló, de valószínűleg egy kicsit súlyosabb Szilárd…, egy ekkora méretű embert felvinni egy lépcsősoron. És mi van, ha ez nem sikerül, ha nem tudják teljesíteni ezt a feladatot a mentődolgozók?” – tette fel a kérdést Sneider Tamás.

Ezután megkérte a kollégákat, hogy próbálkozzanak meg Németh Szilárd kimentésével a parlamentből:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!