2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Szabad Európa

Következik:

Híradó 12:00

Németh Szilárd: Jobb játszóterük van a migráns gyerekeknek

2017. május 9., kedd 08:28, frissítve: kedd 08:45

A Fidesz frakcióvezető-helyettese azt tapasztalta, hogy a menekülttáborokban olyan tereik vannak a gyerekeknek, amiket a magyar óvodák megirigyelnének.

Az Európai Uniónak több olyan terve is van, ami Magyarország függetlenségét és biztonságát veszélyezteti – mondta a belügyminisztérium államtitkára a Fidesz csepeli lakossági fórumán.

Kontrát Károly szerint az Európába érkező iszlámok nem akarnak sem integrálódni, sem dolgozni.

A fórumon Németh Szilárd is ott volt, aki azt mondta: a legördögibb, hogy ha valaki bevándorol és később állampolgárságot kap, akkor szavazhat is, szerinte a 70-80 százalékuk a baloldalra szavaz.

Hozzátette: szerinte Magyarország gyámolítja a menekülteket.

„Együtt voltunk lent bizottsági ülésen is, és én előtte lent voltam Tompán és Röszkén is. Többször megnéztem, mi zajlik. Olyan játszótere van az ottani gyerekeknek, hogy sok óvoda megirigyelné, persze Csepelen egy nagyon komoly játszótér-fejlesztési program zajlik, úgyhogy Csepelen jó helyzetben vagyunk, de egy-két vidéki település megirigyelné azt az EU-szintű játszóteret, ahol az egyébként a bejövő illegális migránsok gyerekei játszhatnak” – jelentette ki a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!