Nem találtak legyőzőre a magyar diákok + Videó

KK, 2012. május 25., péntek 09:11, frissítve: péntek 09:12
Magyar diákok végeztek az első három helyen a Mol nemzetközi olaj- és gázipari versenyén. A nemzetközi zsűri a Miskolci Egyetem hallgatóinak ítélte oda a 9000 eurós fődíjat.

A háromfordulós verseny döntőjébe 10 csapat jutott be: hazánk mellett érkeztek versenyzők az Egyesült Államokból, Oroszországból, Horvátországból és Szlovákiából. A Mol csoport a 20 ezer eurós összdíjazás mellett nemzetközi gyakorlati lehetőséget biztosít a legkiválóbb tanulóknak.

Nem találtak legyőzőre a magyar diákok

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások - 1 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása