2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

CPAC Magyarország 2024 09:00

Nem nyomoznak a „halszagú dal” ügyében

2017. június 12., hétfő 10:39, frissítve: hétfő 12:14

Az 1956-os emlékév szervezői ötvenmillió forintot fizettek ki a műért, annak ellenére, hogy a dal szerzője, Desmond Child azt állította, hogy ingyen adta át a szerzeményét, és a dal előadói sem kértek honoráriumot.

Nem nyomoz az ügyészség az 1956-os emlékév dalával összefüggésben. Tavaly Tényi István tett feljelentést hűtlen kezelés gyanúja miatt, miután kiderült, hogy az emlékév szervezői ötvenmillió forintot fizettek ki a műért, annak ellenére, hogy a dal szerzője, Desmond Child azt állította, hogy ingyen adta át a szerzeményét, és a dal előadói sem kértek honoráriumot.

„Két ügyészség is vizsgálta, az egyik a VI–VII. kerületi ügyészség, amely feljelentéskiegészítést rendelt el, miközben a XI. kerületi ügyészség a bejelentést, tartalmát tekintve feljelentést, bűncselekmény hiányában elutasította” – számolt be a korábbi Fidesz-tag, aki szerint ha a kormánypártokat negatívan érinti egy ügy, azt gyorsan az asztalfiók mélyére rejtik, viszont ha egy ügy hasznos, fontos, érdekes nekik, akkor azt erőltetik akkor is, ha a bűncselekmény gyanúja nem áll meg vagy nem állna meg.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!