2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Nem indítanak eljárást Orbán Viktorral szemben

,

2016. március 24., csütörtök 11:31, frissítve: csütörtök 14:32

Nem indít vagyonosodási eljárást Orbán Viktor miniszterelnök ellen a mentelmi bizottság. Ezt Juhász Péter, az Együtt alelnöke közölte Facebook-oldalán.

Az ellenzéki politikus azt szerette volna megtudni, hogy Hatvanpusztát, azaz az alcsútdobozi majorságot – amely Orbán Viktor miniszterelnök édesapja cégének nevén van – valójában ki használja. Juhász Péter úgy tudja: a területen kormányülést is tartottak. A testület alaptalannak tartja a kezdeményezést, mivel a birtok Orbán apjának tulajdonában van. Juhász Péter azt mondta: újra és újra be fogják adni kezdeményezésüket. Az Együtt tüntetést is szervez húsvét után keddre, amikor a birtok körüli földeket újra árverésre bocsátják.

„Az ünnepek után reggel hét órakor találkozunk Székesfehérváron, ahol az Orbán-birtokkal szomszédos újabb 500 hektárt fogják újból elárverezni. Ott leszünk a kormányhivatal előtt, és megnézzük, hogy ki veszi meg a földet, amely érdekes módon pont a hatvanpusztai birtok szomszédságában van” – fogalmazott az Együtt alelnöke.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!