2024. 05. 09. Csütörtök Gergely napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szikla - lángok ölelésében 03:00

Négy nőn élte ki szadista vágyait

2015. október 8., csütörtök 16:16

Jogerősen 8 év 2 hónap börtönt kapott egy szadista férfi. Az elítélt az utolsó szó jogán is tagadta bűnösségét.

A férfi egyszerre négy nővel folytatott szexuális viszonyt azért, hogy szadizmusát kiélje rajtuk. Tulajdonaként kezelte az áldozatokat, akiket természetellenes nemi vágyainak kielégítésére használt. Egyiküket prostitúcióra is kényszerítette külföldön.

„Én nem tudom, miért jelentettek fel. Igazából az egyik szavukból azt mondják, hogy féltékenységből bántottam, a másik szavukból meg azt, hogy dolgoztattam őket, és igazából nem így van. Nem bántottam őket. Szóbelileg veszekedtünk többször, vitatkoztunk, de nem bántottuk egymást” – fogalmazott az elsőrendű vádlott a bíróságon.

A férfi nyolc év két hónap börtönt kapott a Szekszárdi Járásbíróságon kerítés, testi sértés, személyi szabadság megsértése és kábítószer-kereskedelem miatt. Az elsőfokú ítéletet a Szekszárdi Törvényszék helybenhagyta.

„Az elsőfokú bíróság lényegében hiánytalanul feltárta és nyomatékuknak megfelelő értékelés alá vonta valamennyi vádlott esetében a büntetés kiszabására irányadó valamennyi, az ügyben szóba jöhető büntetéskiszabási tényezőt. Azok alapján nemükben, mértékükben a büntetési céloknak megfeleltethető, speciális és generális szempontokat megfelelően szolgáló büntetéseket szabott ki” – mondta el Kovács János tanácsvezető bíró.

A másik három vádlott megúszta jóval enyhébb büntetéssel, ők a férfi rokonai, akiket hamis tanúzásért ítéltek el.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!