2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Négy évet kapott a lúggal bosszút álló orvos

2016. május 4., szerda 22:06

Négy év börtönbüntetésre ítélte és öt évre eltiltotta az orvosi hivatástól a Fővárosi Törvényszék azt a doktort, aki bosszúból maró lúggal öntötte le volt barátnőjét. Az ítélet nem jogerős.

A vádirat szerint az egykori kórházigazgató a szakítás után zaklatta a nőt, majd 2013 márciusában álruhában a lakásába is behatolt. A sértettet egy combjába adott injekcióval elkábította, majd a magatehetetlen nő nemi szervére lúgot öntött, ezáltal maradandó sérülést okozott neki.


A bíróságon a férfi végig tagadott. Az utolsó szó jogán azt mondta, hogy együtt érez az áldozattal, de úgy gondolja, csak azért került ő a vádlottak padjára, mert a rendőrségnek nem volt jobb ötlete.

„Csak a nyíltság és csak a nyitottság és csak a nyilvánosság az, ami lehetőséget ad arra, hogy ezekre fény derüljön egyáltalán, mert rengeteg olyan van, amire fény se derül, azonkívül pedig a család és a közvetlen hozzátartozók, barátok támogatása, az elengedhetetlen egy ilyen áldozatnak, mert sajnos ma Magyarországon semmilyen segítséget nem kap az áldozat, sem anyagi, sem erkölcsi, sem orvosi, semmilyen segítséget, mind egyedül kell ezt csinálnunk, egyedül kellett végigvinnünk, nekem és a családomnak, ügyvédemnek” – nyilatkozta a sértett Riasztás című műsorunknak.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!