2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:35

Belföld

Nagy sikerrel zajlanak az ünnepi rendezvények

Zavartalanul zajlanak országszerte az ünnepi rendezvények - közölte a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár. Kovács Zoltán hangsúlyozta, egész nap egy operatív törzs felügyeli folyamatosan, hogy mindenki a legnagyobb biztonságban élvezhesse az augusztus 20-i eseményeket. Az államtitkár hangsúlyozta, csak Budapesten ezernél is több rendőr és katasztrófavédő felügyeli az eseményeket.

  • Nagy sikerrel zajlanak az ünnepi rendezvények

Az augusztus 20-i ünnepségsorozat egyik legnépszerűbb programja a magyar Honvédség által tartott látványos légi parádé, amit már évek óta a Margit híd és a Lánchíd között rendeznek meg. A mintegy ötvenperces bemutatón több mint húsz légi jármű vett részt. A grippenek mellett a nézők láthatták a hadsereg gyakorló és utasszállító gépeit, valamint a jelenleg használatban lévő helikoptereket és azokat, amelyek jövő évtől állnak a honvédség szolgálatába.

Az ünnepi rendezvények részeként 10. alkalommal várja az érdeklődőket a Magyar ízek utcája, ahol bárki megkóstolhatta Magyarország tortáját, Magyarország cukormentes tortáját és a Szent István-napi kenyeret, de válogathatott a tradicionális hazai konyha különlegességei közül is.

Minőségi hazai alapanyagokból remek magyar termékek közül válogathattak a kilátogatók. Volt, olyan stand ahol, már kora délutánra elfogytak a finomságok.

Zavartalanul zajlanak országszerte az ünnepi rendezvények - közölte a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár. Kovács Zoltán hangsúlyozta, hogy egész nap egy operatív törzs felügyeli folyamatosan, hogy mindenki a legnagyobb biztonságban élvezhesse az augusztus 20-i eseményeket.

Az államtitkár hangsúlyozta, hogy csak Budapesten ezernél is több rendőr és katasztrófavédő felügyeli az ünnepségeket.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!