2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:00

Molnár válaszokat vár, újra összeül a nemzetbiztonsági bizottság

Hír TV

2018. február 19., hétfő 11:54, frissítve: hétfő 13:14

Ismét összehívja az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát jövő szerdára Molnár Zsolt. A testület szocialista elnöke olyan témákról tárgyalna, amelyek kimaradtak Orbán Viktor évértékelőjéből. Példaként az egyszerűsített honosítási eljárást említette, ami miatt, szerinte bűnözők ezrei szerezhettek magyar állampolgárságot.

„A mai napon írásban Magyarország miniszterelnökéhez fordulok, hogy választ kapjunk arra, hogy mi az oka a Nemzetbiztonsági Kabinet kibővítésének, miért lett annak tagja Magyarország propagandaminisztere, hiszen semmilyen olyan jogszabályi indok nincs, ami ezt alátámasztaná. Aztán egyúttal Magyarország belügyminiszteréhez is fordulok, hogy milyen nemzetbiztonsági kockázatot lát az OLAF-jelentésben és az Elios-ügyben, mit kell erről tudni, hiszen 13 milliárd forint közpénzről beszélünk. Ezzel kapcsolatban választ várok” – nyilatkozta Molnár Zsolt.

Az előző ülésen a bizottság kormánypárti tagjai nem vettek részt, mert úgy látják: a nemzetbiztonsági bizottságban Soros György emberei ülnek.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!