Molnár: Matolcsy nem mondott igazat

SZA, 2017. március 1., szerda 19:55, frissítve: szerda 20:05
Molnár Zsolt szerint Matolcsy György vagy nem mondott igazat, vagy elhallgat valamit, ezért kezdeményezni fogja a meghallgatását.

Se híre, se hamva Matolcsy György kijelentéseinek. A nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke a Magyarország élőben című műsorban azt is elmondta, hogy se a polgári, se a katonai titkosszolgálatok nem adtak át olyan információt a testület mai ülésén, amely alátámasztaná Matolcsy György állításait arról, hogy egy NATO-tagállam budapesti nagykövetsége titkosszolgálati eszközökkel bankpánikot akart kelteni 2015-ben.

„Maradt az a megoldás, hogy Matolcsy urat kéne megkérdezni, mire gondolhatott. Hiszen teljesen lezárathatatlanul nem maradhat ez az ügy, még akkor sem, ha az én meggyőződésem, hogy újabb matolcsyzmussal állunk szemben. Már nemegyszer mondott furcsa dolgokat, volt, hogy se füle, se farka nem volt a mondanivalójának. Ez is lehetséges. Csak a probléma az, hogy a nemzeti bank elnöke nem mondhat ilyeneket, vagy ha mond ilyeneket, akkor viselnie kell a felelősséget” – mondta Molnár Zsolt.

Tekintse meg a teljes interjút!

hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés