2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

MN: Újabb eljárás az ORÖ-nél, most luxusautóügyben

2016. december 6., kedd 08:44, frissítve: kedd 11:59

Miközben számon tartani is nehéz, hogy összesen hány vizsgálat és nyomozás zajlik az Országos Roma Önkormányzatnál, a Magyar Nemzet újabb rendőrségi eljárásról szerzett tudomást.

Ezúttal a roma szervezet luxusautó-beszerzése miatt rendelt el nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A lap úgy tudja, hogy a Balogh János elnök által használt Audi A4-esről van szó. Az ügyben a nemzetiségi önkormányzat egyik képviselője azután fordult a hatóságokhoz, hogy a sajtó beszámolt arról, a luxusjárművel annak ellenére furikázik az elnök, hogy a szervezet milliárdos adósságban fuldoklik.

Makai István, az Országos Roma Önkormányzat képviselője méltatlansági eljárás megindítását fogja kezdeményezni a rendőrségi eljárással kapcsolatban. „A következő ülés december 9-én pénteken lesz 11 órakor az ORÖ székházában, és mindenféleképpen fel fogom a személyi felelősséget vetni ebben az ügyben, illetve a gazdálkodásával kapcsolatosan is az ORÖ-nek, jómagam kezdeményezni fogom természetesen az ORÖ elnöke ellen a méltatlansági eljárás megindítását, és remélem, hogy lesznek olyan karakán képviselők, illetve a képviselők között is meggyőződésem szerint nagyon sokan vannak, akik végre tiszta vizet szeretnének önteni a pohárba, és csatlakoznak ehhez a kezdeményezéshez” – mondta Makai István, az ORÖ képviselője.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!