Milliárdokat fizethetünk vissza Gyurcsányék baklövései miatt

KK, 2012. július 14., szombat 11:25
Három és fél milliárd forintos uniós támogatási pénzt fizethet vissza a magyar állam, többek közt a Gyurcsány-kormány idején vásárolt vízágyúk miatt – tudta meg a Magyar Nemzet.

A lap szerint ugyanis az előző kormányok nem határőr feladatokra költötték el a meghatározott célra kapott támogatást, hanem ebből finanszírozták például az izraeli gyártmányú vízágyúk megvásárlását. Az Európai Unió elsőfokú bírósága a héten utasította el azt a keresetet, ami megtámadta a jogosulatlanul igénybe vett pénzek visszafizetését. A fellebbezésről egyelőre nincs döntés.

Milliárdokat fizethetünk Gyurcsányék hibái miatt

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások - 12 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása