2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Budapest retró 2. 03:00

Mészáros Lőrinc adagja: több mint 400 hektár egy hét alatt

2015. december 11., péntek 15:00, frissítve: csütörtök 15:41

Több száz hektárnyi területet vett egy hét alatt a felcsúti polgármester családja. Mészáros Lőrincék 600 millió forintot költöttek el.

Egy hét alatt több mint 400 hektár földet vett Mészáros Lőrinc és családja – írja a HVG.hu a földárverési adatokra hivatkozva. A portál szerint összesen 600 millió forintot költöttek el, főleg Fejér megyében. A legnagyobb, 202 hektáros egybefüggő birtokot Etyeken vették. A HVG.hu úgy tudja: Mészáros Lőrincék nem csak az állami földekből vásároltak, 300 hektár földet szereztek meg a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Agrosystem Kft.-től is.

Bányát vett

Orbán Viktor apjának érdekeltségébe tartozó cégtől vett homokbányát Mészáros Lőrinc – tudta meg a Magyar Narancs. A negyvenezer négyzetméteres terület Felcsút közelében van, és a Nehéz Kő Kft.-től vásárolta meg a fejér megyei település milliárdos polgármestere.

Jól megy a sora

Már a klímaszerelésben is otthon van a felcsúti polgármester. A HVG.hu úgy tudja, Mészáros Lőrinc három hivatal korszerűsítését nyerte el közbeszerzésen. Az oldal emlékeztet: az építőiparban és a mezőgazdaságban is sikeres polgármester nyáron személyesen vásárolta be magát a piac egyik legjobb debreceni cégébe, majd ezt követően írták ki a székesfehérvári, a szombathelyi és a zalaegerszegi hivatalok korszerűsítéséről szóló pályázatot. Bővebben>>>

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!