2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Mesterházy nem állami pénzből korszerűsített

2016. május 1., vasárnap 16:03, frissítve: vasárnap 16:11

Nem állami pénzből korszerűsítette lakását Mesterházy Attila – ezt korábban a Pesti Srácok állította.

A portál arról írt, hogy a szocialista politikus 800 ezer forintot kapott, amiből a nyílászárókat cserélte le. Mesterházy Attila a Hír TV-nek ugyanakkor azt mondta: a felújítást saját pénzből fizette, az a 60 lakásos budai társasház, amelyben a lakása is található, nyert állami pénzt a panelprogramban.

„Az én lakásomban semmi felújítás nem történik, hiszen a nyílászárót, konvektort én már rég saját forrásból felújítottam, pusztán azt a részt kell, hogy álljam, ami a lakás, nem a lakás, hanem az egész épület külső szigetelését jelenti. […] Ebben részt kell, hogy vegyek, hiszen rám is vonatkozik a közgyűlési határozat. Még egy lehetett volna: vagy eladom a lakásom, vagy mind az 59 másik lakót lebeszélem arról utólagosan, hogy elinduljanak ezen a panelprogramon. Magyarul én a saját szántanból semmilyen formában nem pályáztam semmilyen állami támogatásra” – hangsúlyozta Mesterházy Attila, az MSZP egykori elnöke.

A kormányközeli portál azután írt Mesterházy lakásfelújításáról, hogy korábban fideszes politikusok mosógépre vagy napelemre kaptak állami milliókat.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!