2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 13:00

Megújult a Spar Pesterzsébeten

2016. november 23., szerda 20:55, frissítve: szerda 21:17

Kétmilliárd forintból újította meg pesterzsébeti hipermarketét az egyik nemzetközi áruházlánc. A cégcsoport húsz magyarországi áruházát korszerűsítette.

Friss gyümölcsök, friss pékáruk, különleges sajtok. Ebben az évben már húsz magyarországi áruházát újította meg az egyik nemzetközi vállalat. A pesterzsébeti boltot kétmilliárd forintból korszerűsítették. „A Spar család azt is jelenti, hogy együtt tudunk annak örülni, ha egy középkorú családtagunk megújul, felfrissül. Felmerül az a belső igény, ami az Interspar-értékesítésen és a műszaki osztályon felmerül, hogy megújuljunk, átalakuljunk, lefogyjunk, új frizuránk legyen, és ez megtörtént itt, ebben az áruházban” – mondta a Spar Magyarország ügyvezető igazgatója, Heiszler Gabriella.

A pesterzsébeti üzlet volt a hetedik, amelyet a cégcsoport megnyitott az országban, 1998 óta nem volt felújítva.

„A parkolón és a mélygarázson keresztül közelíthető meg az áruház, innen vezet fel a mellettem látható mozgójárda, illetve a mögöttem látható lift is. Mindez azt a célt szolgálja, hogy a vevő a lehető legegyszerűbben, a legkönnyebb orientációval jusson be az eladótérbe, és a bejáraton, a zöldség-gyümölcs osztályon keresztül, a pékségen át a leghamarabb eljusson a csemegepultig, utána pedig a gondosan és logikusan összerakott áruk közül válogathasson kedvére” – mondta Szalay Zsolt, az Interspar értékesítési vezetője.

Az áruházláncnak mára több mint száz üzlete van az országban, és saját húsüzemmel is bír, ami a cég vezetői szerint tovább növeli az élelmiszer-biztonságot.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!