2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Fidesz-KDNP kampánynyitója 14:30

Megújult a 4-es főút a Fegyverek és Szapárfalu közötti szakasza

2016. december 4., vasárnap 09:30, frissítve: vasárnap 11:48

Több mint hárommilliárd forintot költött a kormány útfelújításokra Jász-Nagykun-Szolnok megyében. A pénzből több mint 27 kilométer hosszan végeztek felújítási munkálatokat.

A 4-es számú főút fegyverneki szakasza is megújult, Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter azt mondta: a biztonságosabb közlekedés a cél.

„Megújult a 4-es főút a Fegyverek és Szapárfalu közötti szakasza. Ez a megye és a település életében is rendkívül fontos beruházás, hiszen 2,2 kilométer hosszan, 430 millió forintos költséggel az útburkolat felújítását elvégezték. A kereszteződések kiépítése, vízelvezetés, burkolati jelek, zebrák elhelyezése szintén elkészült. Így gördülékenyen, rázás-, hanghatás-, zajhatásmentesen tud átmenni a forgalom ezen a rendkívül balesetveszélyes és korábban kifejezetten rossz állapotú szakaszon. Ez a településen élők életminősége szempontjából és az úton járók, az utazóközönség szempontjából is az egyik legfontosabb beruházás most a megyében. Része annak a hárommilliárd forintos programnak, amelyet a kormány azért indított, hogy Jász-Nagykun-Szolnok megye hat legfontosabb, a legrosszabb állapotban lévő, legforgalmasabb részén az útfelújítások megtörténjenek” – mondta a földművelésügyi miniszter.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!