Mégsem kér pénzt a meccsekért az MTVA

WL, 2012. május 23., szerda 22:35, frissítve: csütörtök 07:59
Visszavonta korábbi tervét az MTVA – mégsem kell több százezer forintot fizetniük a vendéglátóhelyeknek a nyári sportesemények közvetítése után.

A meccsnézésekért a közvetítői jogok kizárólagos tulajdonosaként kért volna pénzt a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), amely ellen a vendéglátósok és az ellenzéki pártok is tiltakoztak.

A kommunikációs igazgatóság közleményében azt írták: a sportszeretők érdekei miatt a közmédium átvállalja a nyilvános közvetítések után fizetendő díjakat.

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása