Megmarad a rászorulók utazási kedvezménye + Videó

TT, 2012. május 11., péntek 09:06, frissítve: péntek 09:36
Jelentősen csökken majd a kedvezményre jogosultak köre az új közlekedési tarifa- és jegyrendszer életbe lépésével. Egyes társadalmi csoportok viszont továbbra is olcsóbban utazhatnak majd – mondta el a Hír TV Rájátszás című műsorában Fónagy János parlamenti államtitkár.

– Vannak olyan csoportok, amelyeknek a védettségét fenn kívánjuk tartani – nyilatkozta az államtitkár.

Új utakon – Rájátszás
– A 65 év felettiek, a 6 éven aluliak, a diákok, iskolába járók, a nagycsaládosok és a fogyatékkal élők. Ez öt és fél millió embert jelent abból a kilencmillióból, akik jelenleg is rendelkeznek az utazási kedvezményekkel – mondta el a Hír Televízió műsorában Fónagy János.

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása