2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Megkéselték a délegyházi polgármestert

2016. szeptember 25., vasárnap 11:01, frissítve: vasárnap 17:14

Egy 75 részeg férfi szurkálta meg a délegyházi polgármestert a körtefesztiválon. Az egykori bokszoló támadót előállították, a sértettet megműtötték, Stabil az állapota.

Körtefesztivált tartottak a délegyháziak, a rendezvénysátorban sokan táncoltak. A tömegben ott volt a polgármester is, amikor a 75 éves férfi odalépett hozzá és megszúrta háromszor.

„Azt láttam, hogy mindkettő borul. Én szóltam legelsőnek, hogy hívják a mentőt!” – mondta egy helyi férfi.

Egy másik férfi is ott táncolt a tömegben, szemtanúja volt az esetnek. Arcát nem vállalta. „A biztonsági őrök voltak a f…pók, mert ez az öreg már délelőtt megcsinálta a balhét, és a biztonsági őrök tudtak róla. Miért engedték vissza?” – mondta.

A helyiek szerint a 75 éves férfi 30 évig bokszolt, jó kondiban van. Rendszeresen ivott, és agresszívan viselkedett. „Azért volt olyan, hogy úgy hozták haza, vagy berúgott, vagy valami” – mondta egy szomszéd.

A polgármester a mellkasán és a kezén sérült meg, kórházba vitték, megműtötték, állapota stabil. A késelőt a rendőség elfogta. „Egy 75 éves férfit gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével, aki aznap éjszaka egy Délegyházán rendezett fesztiválon a nála levő késsel minden előzmény nélkül többször megszúrta a sértettet. A sérült férfit a mentők kórházba szállították, a 75 éves támadót pedig a járőrök a helyszínen elfogták és előállították a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságra” – erősítette meg a Hír TV-nek Beluzsárné Belicza Andrea szóvivő.

A 75 éves férfi ellen emberölés kísérlete miatt indult eljárás.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!