2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Színes

Hatalmas tömeg várta Budapesten Terence Hill-t

20 év után újra filmvásznon szerepel Terence Hill. A sztár legújabb filmjét, melynek ő a főszereplője, rendezője és forgatókönyvírója is, csütörtökön mutatták be Budapesten, a Corvin Moziban.

  • Hatalmas tömeg várta Budapesten Terence Hill-t

Már órákkal a Nevem Thomas című film premierje előtt hatalmas tömeg várta a színészt a mozi bejáratánál.

Ujréti László hangja összeforrt Terence Hill filmjeivel, a rajongók számtalanszor kérik a művészt, hogy mondja el nekik a filmek egy-egy ikonikus mondatát.

– Az utóbbi talán 10 évben volt, hogy ezek a fan clubok elharapóztak és akkor nem mindegyikre... nem is jött el velem. Én azt hiszem elmentem kettőre, de ott mindig kérték ezt, plusz nem is emlékszem rá, mert ezt nagyon régen csináltuk.
– Akkor gondolta volna, hogy ekkora siker lesz?
– Áh, nem.

A hetvenes években az akciófilmek és a spagettiwestern műfajában alkotott maradandót a Terence Hill–Bud Spencer kettős. Olaszországban és azon kívül is. Ebből a korszakból egyébként Terence Hill a Nevem Senki című alkotást nevezte meg kedvencének egy interjúban.

„Mint minden magyar kisgyerek, én is ott szorongtam a moziban annak idején, amikor, alig lehetett beférni mondjuk a Különben dühbe jövünk című film eredeti bemutatójára, amikor bemutatták Szegeden, én szegedi vagyok, arra is emlékszem, hogy a Fáklya moziban lehetett megnézni és aztán mikor kijöttünk, már fűztem a nagybátyámat, hogy mikor megyünk legközelebb megnézni” – mesélte élményét Várkonyi Attila rádiós és televíziós műsorvezető.

A 79 éves művész a Nevem Thomas című filmjét egykori kollégája Bud Spencer emlékére forgatta. Ő maga Mario Girottiként született, a terence Hill nevet 1968-ban vette fel.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!