2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Mátyás utolsó éjszakája

Következik:

Híradó 12:00

Mandátumokról nem egyeztet az LMP Botkával

2017. február 13., hétfő 15:43, frissítve: hétfő 15:46

Csak szakmapolitikai kérdésekről hajlandóak tárgyalni a szocialistákkal – ezt a Lehet Más a Politika országos elnökségi tagja mondta.

Ungár Péter megerősítette, hogy a 2018-as választáson egyedül fognak indulni, így mandátumokról semmiképp sem egyezkednek majd Botka Lászlóval. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje az Indexnek beszélt arról, hogy a héten az összes ellenzéki pártot felkeresi az összefogás miatt, elsőként pedig az LMP vezetőivel tárgyal majd zárt ajtók mögött.

„A Lehet Más a Politika eddig is tárgyalt az ellenzéki vezetőkkel, a továbbiakban is fog ellenzéki vezetőkkel tárgyalni, ugyanakkor az LMP-nek van egy kongresszusi döntése, mely szerint egyedül indulunk a következő országgyűlési választáson, mind önálló listát állítunk, mind a 106 jelöltben egyéni jelölteket állítunk, ennek ellenére, ha a Magyar Szocialista Párt vezetése vagy szakmapolitika, vagy az alkotmányosság visszaállításával kapcsolatban szeretne konkrét dolgokról egyeztetni, azt szívesen várjuk” – mondta Ungár Péter országos elnökségi tag.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!