2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Belföld

Lövöldözés Győrben – két halott + Videó + Képek

Két 30 év körüli férfit lőttek agyon Győrben. A gyanúsítottat, aki maga tett bejelentést, őrizetbe vették, több emberen elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

Kocsis Tünde, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Hír TV-nek elmondta: egy presszó tulajdonosa értesítette őket, hogy meglőtt két embert engedéllyel tartott sörétes puskájával. A sérültek életét a mentők nem tudták megmenteni. Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője kiemelte, hogy a rohamkocsik hamar a helyszínre érkeztek, hosszan küzdtek életükért, de csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A két férfi régebb óta haragosa a presszó tulajdonosának. A későbbi áldozatok baráti társasága szombat este meglátogatták a szórakozóhelyet, ahol egy rendezvényt tartottak, de viselkedésük miatt a tulaj elküldte őket, ezt ment számon kérni vasárnap délelőtt a két 30 év körüli férfi. Az elkövető, kinek kihallgatása jelenleg is folyamatban van, önvédelemre hivatkozik. Kocsis Tünde délután tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az egyik férfit mellkason, a másikat hátulról, tüdőn érte a lövés.

Fotó: MTI


A Hír Televízió helyszíni tudósítója arról számolt be, hogy a két fiatal közül az egyik az autó mögött állt, mikor a presszó tulajdonosa lelőtte, a másikat az anyósülésen az üvegen keresztül lőtte hátba a férfi.

A lövöldözésnek szemtanúja volt az egyik szomszéd, őt most hallgatják ki. A szemtanú felesége elmondta, a lövöldözést hallották, de előtte nem lettek figyelmesek sem veszekedésre, sem verekedésre utaló hangokra.

A környékbeliek mind rendes embernek tartják a presszó tulajdonosát, aki egy harminc körüli férfi, két kicsi gyermeke van, és engedéllyel tartott puskát. Őt is most hallgatják ki.

A két fiatalról is úgy nyilatkozott az egyik szomszéd, hogy rendesnek és dolgosnak ismerte őket. Egyikük egy családi vállalkozásban dolgozott.

Fotó: MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!