2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

LMP: Összejátszanak a diákok kárára

2017. június 28., szerda 15:26, frissítve: szerda 18:10

A párt szerint sem a Fideszt, sem a szocialistákat nem érdekli, hogy több ezer diák munkavállaló nem kapta meg a fizetését.

Fidesz–MSZP-összejátszást sejt a nemrég előzetes letartóztatásba került szocialista politikus adócsalási ügyében az LMP. A párt ifjúsági szakszóvivője szerint a kormányt nem érdekli, hogy az adócsalással gyanúsított Czeglédy Csaba érdekeltségébe tartozó diákszövetkezet dolgozói megkapják elmaradt fizetésüket. Kanász-Nagy Máté azt mondta: a Fidesz éveken keresztül hagyta, hogy a büntetett előéletű Czeglédy Csaba zavartalanul működtethesse a vállalkozásait.

„Hiába próbáltak meg segíteni a különböző vállalatok, ahol a diákok ténylegesen dolgoztak, hogy kifizethessék a diákokat, a NAV ezt nem tette lehetővé” – mondta Kanász-Nagy Máté.

Az eset az LMP szerint azt mutatja, hogy sem a Fideszt, sem a szocialistákat nem érdekli, hogy több ezer diák munkavállaló nem kapta meg a fizetését.

„Az sem érdekli az MSZP–fideszes nagykoalíciót, hogy adócsaló vállalkozások ne működhessenek az országban” – tette hozzá a politikus.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!