2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Moziklip 13:00

Liberálisok: Gyurcsány dominál, ezért lett kizárva a párt

2016. november 4., péntek 21:30

Gyurcsány Ferenc dominálta az ellenzéki pártok választási együttműködéséről szóló tárgyalások első fordulóját, ennek köszönhető, hogy a Demokratikus Koalíció elnökének szándéka szerint kizárták a további megbeszélésekből a Magyar Liberális Pártot – mondta Magyarország élőben című műsorunkban Bősz Anett.

A Liberális Párt ügyvivője szerint Gyurcsány Ferencnek sem a Párbeszéd, sem az MSZP, sem az Együtt képviselői nem mondtak ellent, hagyták, hogy a volt kormányfő akarata érvényesüljön. A Liberálisok ennek ellenére bíznak benne, hogy még részt vehetnek a további tárgyalásokon, mert kizárásuknak szerintük nagyon rossz üzenete lenne.

„Azt kell hogy mondjam, hogy házigazdaként a Párbeszéd például kifejezetten egy moderátori szerepbe helyezkedett, amellyel segítette azt, hogy Gyurcsány Ferenc egy ilyen domináns szerepbe kerüljön. Nem szólt közbe, gyakorlatilag sem az MSZP, sem a PM, hogy itt arról lenne szó, hogy egy széleskörű összefogásban gondolkodunk. Egy olyan kompetitív, ugyanakkor kooperatív modellt szeretnénk kidolgozni az előválasztási folyamathoz, amiben egy jobb ajánlatot szeretnénk letenni az asztalra. Na most, hogyha Gyurcsány Ferenc jobb ajánlata az, hogy a Magyar Liberális Párttól köszönjünk el rögtön az első tárgyalási fordulóban, akkor nem tudom, hogy mi az, ami rossz ajánlat lenne” – mondta Bősz Anett.

Tekintse meg a teljes interjút:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!