2024. 10. 06. Vasárnap Brúnó, Renáta napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Levetítik a Fidesz-KDNP frakcióülésén a Magyarországot szidalmazó svéd oktatófilmet

Kétnapos kihelyezett frakcióülést tartanak ma és holnap a kormánypártok Esztergomban. A parlament őszi ülésszakának kezdete előtt a miniszterelnök vázolja majd, hogy milyen stratégiával készülnek az új politikai szezonra, és az előttünk álló önkormányzati, valamint Európai Parlamenti választásokra. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője már korábban jelezte, hogy milyen témák lesznek napirenden.

  • Levetítik a Fidesz-KDNP frakcióülésén a Magyarországot szidalmazó svéd oktatófilmet

Kocsis Máté szerint az elmúlt időszakban a brüsszeli elit dühítő és rossz döntéseket hozott. Háborúpártiságával veszélyezteti Európa biztonságát, elhibázott szankcióival energiaválságot és gazdasági visszaesést idézett elő, ezért a jövő évi európai parlamenti választásokon változást kell elérni! - szögezte le a politikus.

Kocsis Máté Facebook oldalán közzétett bejegyzésében írt arról is: melyek lehetnek a legfőbb témák, amelyekről tárgyalnak majd a két nap során.

Kiemelt téma lehet a migráció és a gender propaganda kérdése, ahatárvédelem és a családok jövője és Magyarország szuverenitásának megőrzése.

De döntés születhet Svédország NATO-csatlakozásának támogatásáról is. A témát azonban egy filmvetítés előzheti meg...

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!