2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Lerántja a leplet a Fidesz jelöltjéről az Együtt

Hír TV

2017. november 8., szerda 08:59, frissítve: szerda 12:19

Böröcz László ügyeit telefonos kampányban ismertetik a Belvárosban és környékén. A Fidelitas elnöke korábban az összes belvárosi ingatlanértékesítést megszavazta.

Telefonos kampányt indít az Együtt a Belvárosban és környékén, hogy az emberek megismerhessék a Fidesz kerületi jelöltjét, Böröcz Lászlót. A párt elnöke Reggeli járat című műsorunkban azt mondta, az embereknek tudniuk kell, hogy a Fidelitas-elnök családja nyolc trafikot működtet vidéken, amelynek tavalyi forgalma egymilliárd forint volt. Juhász Péter kiemelte, a Rogán Antal utódjaként induló Böröcz korábban az összes belvárosi ingatlanértékesítést megszavazta.

„Böröcz László ma kétmillió forintba kerül a belvárosi embereknek, ezt vajon tudják-e? Tudják-e a választókerületben lakó, de nem V. kerületi lakosok, hogy valaki, aki 30 éves, nagyjából soha életében nem dolgozott, a Fidelitasban nevelte ki Rogán Antal a saját utódjaként, ma alpolgármester abban a kerületben, ahol Rogán Antal volt a polgármester. Ő egy Fidesz-pártkatona, aki egyébként darabra mindent megszavazott a Portiknak való ingatlaneladásoktól kezdve az összes ingatlanértékesítést, magyarul segített kiárusítani a belvárosi ingatlan vagyont” – jelentette ki Juhász Péter.

A teljes beszélgetés:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!