2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A Hold válaszolt - Portréfilm Bay Zoltánról 10:50

„Lehet, ez a kormány meg kell hogy bukjon”

2016. szeptember 8., csütörtök 20:28, frissítve: vasárnap 11:12

Október közepétől vált radikális üzemmódra a Tanítanék mozgalom, ekkortól szerveznek látványos megmozdulásokat – mondta Törley Katalin, a szervezet képviselője Magyarország élőben című műsorunkban.

A pedagógus reagált a Tanítanék mozgalom másik két vezéralakjának, Pukli Istvánnak és  Pilz Olivérnek napokban nyilvánosságra került nyilatkozatára, miszerint a mozgalomnak nem célja az Orbán-kormány megbuktatása. Törley Katalin hangsúlyozta: szervezetük valóban nem akar politizálni, de egyelőre nem lát esélyt arra, hogy javaslataikat a kormány befogadja.

„Tisztában vagyunk azzal, hogy ennek a kormánynak a világképébe egyáltalán nem fér bele az, amiért mi küzdünk. És mivel mi azt el akarjuk érni, hát lehet, hogy járulékos veszteségként ez a kormány meg kell hogy bukjon. Egy olyan kormány, amely nem ismeri föl, hogy ezekkel a területekkel nagyon komolyan kell foglalkozni, szakemberekre kell bízni, hanem szakmaiatlanul és embertelenül bánik ezekkel, az megérdemli, ha megbukik” – nyomatékosított Törley Katalin.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!