Lecsapott a TEK: felrobbantotta volna a Fehér Házat

LM, 2012. augusztus 6., hétfő 20:02, frissítve: hétfő 21:25
A Fehér Ház ellen tervezett támadást egy magyar férfi. A Terrorelhárítási Központ (TEK) kommandósai kapták el.

Az amerikai hatóságok figyelmeztették a TEK-et, hogy a magát terroristának valló férfi az Egyesült Államokban bejegyzett és működtetett nyilvános kormányzati weboldalra küldött Magyarországról egy fenyegető e-mailt. A támadást augusztus 4-re tervezte.

Lecsapott a TEK: felrobantotta volna a Fehér Házat

A 26 éves férfi elfogása után beismerő vallomást tett, de nem árulta el, hogy miért akarta megtámadni a Fehér Házat. A Nemzeti Nyomozó Iroda terrorcselekménnyel fenyegetés gyanúja miatt indított eljárást.

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások - 6 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása