2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Cirkusztestvérek 11:00

Lázár: Rájöttem, hogy hibát követtünk el

2016. szeptember 25., vasárnap 19:42, frissítve: vasárnap 20:01

A bevándorlók nem hajlandók beilleszkedni és alkalmazkodni, ezért betelepítésük visszavonhatatlanul megváltoztatná Magyarországot.

Erről a Miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt egy Csongrád megyei lakossági fórumon. Lázár János hangsúlyozta: a gazdag északi EU-tagállamok közel 150 ezer bevándorlót küldenének vissza az országba. A politikus szerint október 2-án nem a Fideszről, hanem arról döntenek majd az emberek, hogy akarnak-e migránsokat a saját környezetükbe vagy sem.

„Sokan mondják, hogy ezek a kormányzati hirdetések milyenek, és milyenek voltak az elmúlt egy vagy másfél esztendőben. Az egyik kormányzati hirdetés arról szólt, hogy ha idejön egy bevándorló, akkor nem veheti el a magyarok munkáját. Ez a hirdetés rossz volt. Rájöttem, hogy hibát követtünk el, ugyanis ezek nem is akarják elvenni a munkát. Eszük ágában sincs dolgozni, tehát fel sem merül az, hogy elvegyék a magyarok munkáját. Tehát valóban ez egy tévedés volt, nem akarnak dolgozni, őnekik inkább abból a jólétből volna szükségük valamennyire, ami Európát jellemzi, főleg a nálunk gazdagabb országokat Nyugat-Európában” – jelentette ki Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!