2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Lázár: Feladja a hazáját, aki nem megy szavazni

2016. szeptember 27., kedd 09:00, frissítve: kedd 09:20

Saját hazáját adja fel az, aki nem megy el szavazni vasárnap az uniós kvótákról Lázár János szerint.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a választókörzetében tartott lakossági fórumon beszélt arról, hogy csak az érvényes referendummal lehet megakadályozni az afrikaiak és a közel-keletiek betelepítését Magyarországra. A tárcavezető szerint a nemzet megerősítésére szánt pénzt kellene az ide érkező migránsokra költeni.

„Most nem ideiglenesen kellene elhelyezni a bevándorlókat, amíg a menekültkérelmük elbírálásra kerül, hanem be kellene fogadni őket. Itt befogadásról van szó, ami azt jelenti, hogy lakást kellene vásárolni, szociális támogatást kellene biztosítani, munkahelyet kell biztosítani, a gyerekeiknek óvodát kell biztosítani, egészségügyi ellátást kell biztosítani. Ez azt jelenti, hogy amennyit erre szánunk, ők abból részesedni akarnak. Vagy kevesebb jut azoknak, akik most kapnak ilyen ellátásokat, vagy valakinek több adót kell fizetni, mert az ország teherbíró képessége nincs arra felkészülve, hogy több százezer embernek munkát adjon, lehetőséget adjon, lakást adjon, otthont teremtsen” – fejtette ki a fórumon a miniszter.

Nem hajlandók beilleszkedni

A bevándorlók nem hajlandók beilleszkedni és alkalmazkodni, ezért betelepítésük visszavonhatatlanul megváltoztatná Magyarországot. Erről egy Csongrád megyei lakossági fórumon beszélt korábban Lázár. Bővebben>>>

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!