2024. 05. 06. Hétfő Ivett, Frida napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Lázár a Habony-videóról: Annak kínos, aki így viselkedik

2015. december 11., péntek 07:06, frissítve: péntek 07:38

Nem a kormánynak kínos, hanem annak, aki így viselkedik – így reagált Lázár János Habony Árpád ibizai bulizására csütörtökön. Pénteken már az Index.hu internetportál arról cikkez, hogy az eredeti helyén nem lehet megtekinteni a miniszter főtanácsadójáról készült felvételt, privátra állították azt.

A kormányinfón a kancelláriaminiszter is miniszterelnöki főtanácsadónak nevezete Habonyt, de azt nem tartja nemzetbiztonsági szempontból aggályosnak, hogy egy olyan luxusbárban szórakozott, ahol sajtóhírek szerint a csapból is drog folyik. A miniszterelnökség vezetője egyébként nem látta a felvételt, amelyen Habony Árpád látványosan szipog és pislog.

„Sokszor megkérdezték már tőlem, hogy Habony úr tevékenységét nemzetbiztonságilag aggályosnak gondolom-e, nem tekintem annak, én a fölvételt nem láttam, ezen a helyen nem jártam, és mások magánéleti szokásaival nem foglalkozom. Nyilván a kormányinfóra való felkészülés során ifjabb kollégáim részletezték ennek a fölvételnek a tartalmát, már most inkább arra vonatkozott a megjegyzés, hogy érdemes megnézni a csinos hölgyek miatt és semmiféleképpen a főtanácsadó miatt vagy az érintett magyar állampolgár miatt, nem szeretnék foglalkozni senkinek a magánviszonyaival és a magánügyeivel” – mondta Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter.

Privát videó

Az eredeti helyén már nem lehet megnézni Habony Árpád ibizai videóját – hívta fel a figyelmet az Index. A portál azt írja: a videomegosztón privátra állították az elérhetőséget.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!