Küszöbön a volt szocialista miniszter elleni vádemelés

KK, 2012. május 16., szerda 09:45
Hamarosan vádat emelhetnek Juhász Ferenc volt szocialista miniszter ellen Fapál László egykori honvédelmi államtitkár kedvezményes lakásvásárlása ügyében – tudta meg a Magyar Hírlap.

A lapnak a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője azt mondta: az ügy vádelőkészítő szakaszban van. Juhászt jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel gyanúsítják, miután a minisztérium hat évvel ezelőtt a piaci ár harmadáért adott el egy luxuslakást Fapál László akkori államtitkárnak.

A volt szocialista miniszter neve egyébként a HM-es vesztegetési ügyben is felmerült. O. János dandártábornok vallomásában ugyanis azt állította, ő is jelen volt, amikor Fapál László államtitkár viszkisdobozba csomagolva vitt kenőpénzt Juhásznak. Az elszámoltatási kormánybiztos korábban ebben az ügyben is feljelentést tett az ügyészségen.

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása