2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kunhalmi lezártnak tekinti az ügyet

2015. október 4., vasárnap 20:45, frissítve: hétfő 08:14

Lezártnak tekinti a józsefvárosi MSZP feketekasszájának ügyét a Szocialista Párt budapesti elnöke. Kunhalmi Ágnes szerint az Állami Számvevőszék mindent rendben talált a párt gazdálkodásában. A Magyar Idők című lap ismertette azt a hangfelvételt, amelyen az MSZP VIII. kerületi alapszervezetének elnöke, Komássy Ákos elismeri, hogy kiadásaik egy részét feketekasszából állták.

Kunhalmi Ágnes szerint az Állami Számvevőszék mindent rendben talált a párt gazdálkodásában. A Magyar Idők című lap ismertette azt a hangfelvételt, amelyen az MSZP VIII. kerületi alapszervezetének elnöke, Komássy Ákos elismeri, hogy kiadásaik egy részét feketekasszából állták.

– Állunk minden vizsgálat elébe. Örülnék, hogyha a kormányülésekről is kiszivárognának bizonyos hangfelvételek, nemcsak ilyen megbeszélésekről, azokat is szívesen meghallgatnám, gondolom, ön is.
– Miért mondták akkor a párttársai, hogy van feketekassza?
– Ezek valójában olyan kasszák, melyek mindenhol vannak. Ezekbe fizetik a tagdíjakat, ahová az adományokat is beadják. Van, aki 200 forintot rak bele, van aki 5000 forintot.
– De ezeket is le kellene könyvelni.
– Így van és ezt vizsgálták meg és hál’istennek mindent rendben találtak.
– Akkor az ügy le van zárva?
– Le bizony.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!