2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kövér: Az EU veszített erkölcsi tartásából

2017. január 18., szerda 21:40

A bevándorlásellenességre építhetik a kormánypártok a 2018-as választási kampányukat – erre utalt Kövér László házelnök a Parlamentben, egy kulturális konferencián.

A házelnök arra is kitért, hogy gyengült az Európai Unió ereje, veszített önvédelmi képességéből és erkölcsi tartásából is. Szerinte ha nem sikerül visszaállítani az egyensúlyt, akkor Európa nem lesz képes megfelelni az egyre erőteljesebb kihívásoknak.

„Mi, magyarok készen állunk arra, hogy közép-európai szomszédainkkal nemzeti érdekeinket ne egymás rovására, hanem egymás javára érvényesítsük. Készen állunk arra, hogy ne csak a saját és közös szellemi európai értékeinket, hanem közös fizikai határainkat is megvédjük minden illegális behatolástól. Ennek az esélyteremtő politikának a közjogi és eszmei alapja és kerete a 2011-ben elfogadott, hozott új alaptörvényünk. Ennek az esélyteremtő politikának a folytatására adtak megbízást 2014-ben a választópolgárok, és ennek az esélyteremtő politikának a folytatásához fogunk 2018-ban is bizalmat kérni a magyaroktól” – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!