2024. 05. 06. Hétfő Ivett, Frida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:10

Belföld

Kovács István: A genderideológia egy hamis vallás + videó

A genderideológia egy hamis vallás, amelyet meg kell állítani - mondta az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója pénteken Budapesten, a CPAC Hungary konferencia második napján.

  • Kovács István: A genderideológia egy hamis vallás + videó

Kovács István a Gender Zero kerekasztal-beszélgetés előtt tartott bevezetőjében úgy fogalmazott, az emberiség triviális igazsága, hogy férfi és nő van, ezt a tudomány is így gondolja, és nem lehet az ellenkezőjét bebizonyítani.

A genderideológia mégis létezik az emberek fejében, olyan mint egy vallás, amelynek a térnyerését azonban nem hagyhatjuk a gyerekeink érdekében - jelentette ki az igazgató.

Kimberly Fletcher, a Moms for America elnöke a beszélgetés során elmondta, hogy az Egyesült Államokban "elég tragikus" a helyzet, "pszichológiai hadviselés" zajlik a gyerekek ellen, el szeretnék venni az identitásukat azáltal, hogy "rászabadítják" a genderideológiát az iskolákra és az óvodákra, és megkérdőjeleztetik a gyerekekkel az identitásukat.

Tananyag van a szociális nemekről, vizuális szexuális tartalmak vannak a tankönyvekben, tanácsadókat akarnak alkalmazni, akik segítenék a nemváltást a gyerekeknél - számolt be.

Véleménye szerint a szülők tudatos hozzáállása és a gyerekekkel való megfelelő kapcsolata segíthet a genderideológia megállításában, de emellett meg kell erősíteni a szülők jogait, valamint változtatni kellene a jogszabályi környezeten is, hogy olyan tartalmakat például ne lehessen bevinni az iskolába, amelyeket a televízióban sem lehetne bemutatni a gyerekek védelme érdekében.

Jerzy Kwasniewski, a lengyel Ordo Iuris elnöke arra a problémára hívta fel a figyelmet, hogy az ENSZ és a WHO szakértői is támogatják a genderideológiát.

A lengyel helyzetről azt mondta, nyolc éven keresztül sikeresen akadályozták meg, hogy ez az ideológia beszivárogjon az iskolákba, de a liberális Tusk-kormány alig negyed éven belül német mintára új vulgáris, szexuális, edukációs tantervet vezetett be.

Szervezetük igyekszik összefogni a szülőkkel, és jogi segítséget nyújtani a gyerekek védelme érdekében - tette hozzá Jerzy Kwasniewski.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Elszólta magát Niedermüller Péter + videó

Elszólta magát Niedermüller Péter + videó

Az ATV-ben kényszerült magyarázkodásra Niedermüller Péter, mert - ahogyan azt a Magyar Nemzet megírta - 40 millió forint értékben kötött szerződést egy Weber und Mill nevű céggel, saját személyes imázsa kialakítására. Mindezt az Erzsébetvárosiak adóforintjaiból. Úgy, hogy az említett cég vejéhez, a volt SZDSZ-es államtitkárhoz Horn Gáborhoz köthető.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!