2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Kósa: Habony nem közszereplő!

2017. május 9., kedd 14:16, frissítve: kedd 17:26

Továbbra sem tartja közszereplőnek a miniszterelnök rejtélyes tanácsadóját a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője.

Kósa Lajos erről azután beszélt, hogy kiderült, a – többek között ibizai bulizásáról híres – vállalkozó, aki a tizenegyedik legbefolyásosabb médiaszemélyiség a Marketing&Media című kommunikációs szaklap ranglistája szerint, pert indít képmáshoz való jog megsértése miatt a Jobbik plakátkampánya miatt.

„Habony Árpád nem közszereplő, akinek az arcképével visszaélni tilos. A közszereplőnek ezt tűrnie kell. Rogán Antal miniszter közszereplő, Mészáros polgármester, Orbán Viktor közszereplő, de Habony Árpád nem. Tehát mindenkit lebeszélek arról, hogy a nem közszereplőknek az arcképével visszaéljen” – szögezte le Kósa.

Z. Kárpát Dániel szerint a Jobbik áll a különféle vizsgálatok elébe. A politikus szerint jó lenne, „ha Orbán Viktor, vagy valaki a miniszterei közül, tisztába tenné, hogy Habony Árpád kicsoda, milyen funkciót tölt be, tulajdonképpen ennek a gépezetnek mennyire agya, milyen szervező eleme. Akkor ez a kérdés sokkal egyszerűbben megválaszolható lenne, de én erre nem számítok a következő egy évben” – vélte a Jobbik alelnöke.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!