2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Körmend: „Valakinek az volt a szándéka, hogy félelmet keltsen”

2016. május 6., péntek 18:48

Rémhírnek nevezte Körmend polgármestere az Atv.hu tegnapi cikkét, ami szerint menekültek molesztáltak volna kézilabdázó lányokat.

Bebes István szerint valakinek az volt a szándéka, hogy félelmet keltsen az emberekben, ezért részletes vizsgálatra szólította fel a rendőrséget. A politikus elegendőnek tartja a településen a rendőri és a honvédségi jelenlétet.

„Felszólítom a Vas Megyei Rendőr-főkapítányság illetékeseit, hogy minél hamarabb tisztázzák a helyzetet, amennyiben pedig bűncselekmény vagy szabálysértés történt, derítsék fel az elkövetőket és tegyék meg a szükséges lépéseket. Követelem, hogy a vizsgálatról részletesen tájékoztassák a körmendi lakosságot és a város vezetését is, hogy így elejét tudjuk venni azoknak az információknak, amelyek az elmúlt napokban kimentek a sajtóba, amelyek alkalmasak voltak arra, hogy félrevezessék a közvéleményt” – fogalmazott.

Korábban Kovács Zoltán a körmendi sportcsarnokban szerdán történtekkel kapcsolatban azt mondta: nem légből kapottak voltak azok a megállapítások, amelyeket tegnap Lázár János mondott a Kormányinfón. A Miniszterelnökség vezetője fiatal kézilabdázó lányokat molesztáló és zaklató migránsokról beszélt, a Vas megyei rendőrfőkapitány szerint azonban egyelőre nincs bizonyíték az erőszakra.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!