2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Napindító 07:30

Kopaszok állták el az MSZP útját

2016. február 23., kedd 09:40, frissítve: szerda 11:35

Kopaszok állták el az MSZP-s politikusok útját, akik a Nemzeti Választási Irodának nyújtanák be ismét a vasárnapi boltzárral kapcsolatos népszavazási kezdeményezésüket.

15-20 bomberdzsekis kopasz állta el a Nemzeti Választási Iroda épületét az MSZP elől. A szocialisták a vasárnapi boltzárral kapcsolatban adták volna be ismét a korábban már többször is akadályba ütköző népszavazási kezdeményezésüket. Reggel 6 órára mentek, de a csoport állítólag már hajnali 4 órától ott volt. Információink szerint a kopaszok egy nőnek tartották fenn a helyet, aki azonban nem volt hajlandó elmondani, hogy milyen ügyben megy a választási irodába.

Az MSZP-s Lukács Zoltán szerint az iroda nyitása után ellehetetlenítették a kezdeményezésük benyújtását a férfiak, akik azt állították, hogy mind beadványokat hoztak.

A Fradi-ultrák szerint Kubatov Gábor klubelnök emberei akadályozták az MSZP-seket a népszavazási kezdeményezés beadásában. Azt írják: egyre többen vélnek felfedezni futball-mérkőzéseket biztosító embereket a Választási Iroda székházban levő bomberdzsekis férfiak között. Szerintük Kubatov Gábor, aki egyben a Fidesz pártigazgatója és alelnöke, politikai célokra használta fel a Fradi biztonsági cégének embereit. Közleményükben a szurkolók elhatárolódnak a történtektől.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!