Komoly vádakkal állt elő Hadházy

NT, 2017. március 17., péntek 08:45, frissítve: péntek 08:45
Műkörmös céget, ingatlanügynökséget és más hozzá nem értő cégeket foglalkoztatott az egykori Család-, Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézet egyes projekteken belül – közölte az LMP társelnöke a Hír TV reggeli műsorában.

Hadházy Ákos szerint a kormány demokratizálja a lopást, és saját ismerőseiket veszik be a projektekbe. A korábban fideszes politikus hozzátette, az Emmi háttérintézményét azért szüntették meg, hogy eltüntessék a nyomait, hogy mire költötték a pénzt.

„Olyan cégek nyertek, akiknek semmi közük nincsen az adott területhez, nem is értjük, hogy hogyan hívtak meg például egy műkörmös céget, egy műkörömépítő céget, amikor megnézem a nyertest, beírom az internetbe, megtalálom. Műkörömépítő tanfolyamokat csinál ez a cég, és ez a cég kapott a projekten belül, azt mondja, hogy a személyes gondoskodást végző személyek, illetve a szakemberek pályázatainak előzetes bírálatára és a kapcsolódó adminisztrációs feladatokra nyertek 19 millió 726 ezer plusz áfát, egy műkörömépítő és fodrászattal foglalkozó cég” – mondta Hadházy Ákos társelnök.

hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés