2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:35

Két hét múlva szavaznak a civiltörvényről

2017. május 30., kedd 14:53, frissítve: kedd 15:45

Kósa Lajos közölte, ha a Velencei Bizottság érdemi kifogást nem emel a törvényjavaslat ellen, akkor már nem változtatnak.

Június 12-én szavazhat az Országgyűlés a civiltörvényről, ezt Kósa Lajos Fidesz-frakcióvezető jelentette be keddi sajtótájékoztatóján. Azt mondta: június 2-án hirdeti ki a tagállamok alkotmányossági ügyeit vizsgáló Velencei Bizottság az állásfoglalását, így ha szükséges, a testület észrevételei alapján még lehet módosítani a törvényen a végszavazás előtt. Kósa Lajos a Hír TV kérdésére közölte, ha a Velencei Bizottság érdemi kifogást nem emel a törvényjavaslat ellen, akkor már nem változtatnak rajta.

„Megteremtjük a külföldről finanszírozott szervezetek nyilvánosságát, abban az oroszok is benne vannak. Akármilyen módon próbálják eldugni a pénzt, ki fog derülni, hogy az oroszok itt vannak-e – úgymond a spájzban, vagy legalábbis az ilyen szervezetek hátterében –, vagy csak Soros György, akiről nyíltan tudjuk, vagy esetleg más is. Derüljön ki! Hadd lássunk mi, magyarok tisztán!” – mondta a frakcióvezető.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!