Kedvezhetnek nekünk az európai változások + Videó

TT, 2012. május 11., péntek 09:21, frissítve: péntek 09:31
Kedvező lehet a magyar gazdaságpolitikai törekvésekre nézve, hogy Európában az elmúlt hetekben olyan kormányok kerültek hatalomra, amelyek megszorítás helyett növekedéspártiak – erősítette meg a Hír Televízió Rájátszás című műsorában Martonyi János.

A külügyminiszter ugyanakkor hangsúlyozta: a magyar kormány továbbra is elkötelezett a költségvetési fegyelem mellett.

Fordulat – Rájátszás
– Ez összességében egy olyan légkört teremt, ami talán a magyar gazdaságpolitikát is bizonyos fokig igazolja, az egy más dolog, és ezt azért hozzáteszem, hogy mi folytatjuk a költségvetési fegyelem politikáját – mondta el a Rájátszásban Martonyi János.

Forrás: Hír TV
hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása